5.Div PPV/seos - Kuti 2-6

... palautetta peleistä

5.Div PPV/seos - Kuti 2-6

Postby Wapahtaja » Fri May 22, 2015 18:47

Peli alkoi Kuti:n hallussa ja näin se myös eteni loppuun asti... ainut että yritettiin tehdä peli vaikeaksi ja annettiin kaksi aivan älytöntä maalia vastustajalla ja kaksi kertaa oltiin takaa-ajoasemassa.

Peliä pyöriteltiin nätisti alussa, mutta tehottomasti. Vastustaja saikin yhden katkon 15min kohdalla ja kärki yksin läpi puolesta kentästä 1-0.

Tasoitusta haettiin vimmatusti ja sellainen tulikin kun Pitkä-Jussi voitti pää pallon ja skoude tuikkasi irto pallon sisään. 1-1.

Toisen jakson lopussa menettiin pallo vielä kerran vastustajalle pahasti, kun puolustaja nousi ylös rohkeasti sen kanssa. Jälleen PPV läpi puolesta kentästä ja pallo Lassen ohi maaliin. 2-1. puoliaika tulos.

Vastustaja vetäytyi koko ajan ja teki maalit 2/2 paikoista. Nyt ei kyllä ollut puolustuksen varmistuksesta tietoakaan -> ja aika vaikea on kaikkeen varautua jos tollaisia menetyksiä tulee.

Toinen puoliaika jatkui samoissa sävelissä. Kuti piti palloa ja PPV vetäytyi. Lähellä oli että Kuti tuskastuu kun ei paikkoja tule, mutta sitten Kaila vapautti pahimman tuskan ja teki ekan divarimaalinsa koskaan. hieno törkkäys lähi etäisyydeltä. 2-2.

Nyt en ihan tarkkaan muista kun maaleja alkoi tulemaan liukuhihnalta. M22 taisi tehdä seuraavan 360-kääntö-puskulla hyvästä keskityksestä - niskalla taisi puskea. 2-3.

Sitten tuli Useampi hieno maali peräjälkeen. Skoude 2, Jimi 1.

Hyvä voitto!

Ei voi puolustukselle, antaa puhtaita papereita edelleenkään kun joka pelissä pääsee 2 omiin -> nollapelejä kaivataan. Onneksi hyökkäys on ollut rautaa ja maaleja tehty uralla.

Plussaa: Maalit ja hyökkäys.
Parannettavaa: Puolustuslinja.
User avatar
Wapahtaja
 
Posts: 1392
Joined: Thu Jan 01, 1970 3:00
Location: Siilitie

Re: 5.Div PPV/seos - Kuti 2-6

Postby Akkari9 » Sat May 23, 2015 11:59

Vaikka puolustukselle pari hassia tulikin, antaisin silti pehmeämmät paperit. Meidän oma peli pyöri aika paljon puolustuksen kierrätyksen kautta ja varsinkin tokalla puoliajalla puolustuksella oli siinä tärkeä rooli! Hyviä syöttöavauksia samalla kun pidettiin niitten kaks ainoata vaarallista kärkikaveria pihdeissä. Kirsikkana vielä M22:n ehkä Kurvin historian hienoin päämaali!
User avatar
Akkari9
 
Posts: 3268
Joined: Thu Jan 01, 1970 3:00


Return to Avautumiset

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron