5.Div FC Pihlajisto - Kuti 3-1 (0-1)

... palautetta peleistä

5.Div FC Pihlajisto - Kuti 3-1 (0-1)

Postby Wapahtaja » Tue Jun 02, 2015 6:24

Ei jää kerrottavaa jälkipolville. Sellanen fiilis, et vittu lopetan koko touhun....

Tuomaria turha syytellä (vaikka olikin aivan ulalla..), kun ite tehtiin karmeita virheitä.

Peli hallussa? mutta ei ehkä sitten kuitenkaan.

Hienoa oli katsoa miten 170cm niitten kärki joka osasi puskea oikea aikaisesti teki kaksi helvetin hienoa päämaalia. Niitä sitten mietein läpi yön.

Ollaan pääsetty 2,2 maalia omiin/peli eli pitää tehdä joka peli 3 maalia jotta voitetaan. Aika kaukaiselta nyt tuntuu...

Oli kuuden-pisteen peli. Irtiotto kärkikähinoihin tai ollaan alasarjalaisten iskuetäisyydellä.

Viikon päästä seuraava peli. Mulla puolikas maraton sitä ennen ja vedän sen kostoksi niin saatanan täysiä, et pitää kattoa mikä peli kunto sen jälkeen.
User avatar
Wapahtaja
 
Posts: 1392
Joined: Thu Jan 01, 1970 3:00
Location: Siilitie

Re: 5.Div FC Pihlajisto - Kuti 3-1 (0-1)

Postby Lazze » Tue Jun 02, 2015 8:51

Itelle todella synkkä peli ja tulos.

Mutta ei unohdeta että eka puoliaika oli hyvä ja johettiin tauolla 0-1 ja Jimi teki hienon maalin!

Tokalle puoliajalle vastustaja tuli hyvin - tai me huonosti - ja meidän peli sekos. Varsinainen pelin käännekohta oli mun vastaantulo jossa sössin pallon purkamisen ja se meni vastustajaa päin, josta se kimpos tietenkin meidän maalia kohti. Udi teki kaikkensa ja hyvin tekikin, siivos pallon sivuun ja päätyrajasta yli mutta kyllä siinä kai vähän rikettäkin oli ja tuloksena punanen ja pilkku. Sori siitä Udi. Rankkoja tuomioita nää punaset kun kuitenkin ihan ns. pallontavoittelutilanteesta ja nyt sit pelikieltoa tiedossa.

Vastustaja teki ekasta pilkusta mutta yllättäen taas melkoisesti roolia ottanut dumari vihels uuden kun jotkut vastustajat oli tullut boksiin ennen vetoa. Vetäjä sekos ja veti yläriman kautta yli.

No vajaalla ja vastustajan painaessa tilanne näytti kuitenkin kaikkea muuta kuin mukavalta. 1-1 tasoitus ja 2-1 maalit olivat melko ratkaisevia. Toinen tuli taas pilkusta ja toinen puskusta - en edes muista kumpi tuli ensin mutta tosta puskumaalista pitää sanoa että oli helvetin laadukas keskitys JA pusku. Ei ois pitänyt huutaa että tuun siihen kun en siihen ois kyllä helpolla ehtinyt. Omaan piikkiin otan siis tämäkin vaikka en tiedä oisinko edes pystynyt estämään vaikka olisin mennyt.

Jos oisin saanut tossa Udin punaseen johtaneessa tilanteessa yksinkertaisesti pallon siivottua sivurajasta yli niin peli ois ollut ihan toisen näköinen.

Tää vitutuksen tunne veskarilla on jotain todella suurta mutta onneks sanottakoon että en edes muista milloin olis viimeks ollut samanlainen vitutus - eli samanlaisia heikkoja pelejä ja ratkaisevia virheitä ei ole tullut vähään aikaan. Nyt vaan itsekin parille rankkarilenkille ja katse tulevaan. Ainakin seuraavaan peliin pitää yrittää saada paremmin nukuttu yö alle - nyt snadi univaje alkoi tuntua ja tuntui että ois pelannut vähän promilleissa ja ajatus vähän harhaili.

Kaikki panokset seuraavaan peliin josta on hyvällä esityksellä täydet pisteet otettavissa.

Ja tosta maalien tekemisestä - nythän kuitenkin kolmas maali oli ns. kosmetiikkaa vaikka komeasti kaveri sen tekikin - jos oltais johonkin hyvään väliin saatu se toinen maali niin pelin luonne ois taas muuttunut. Samaa mieltä myös tosin siitä että liikaa tulee omiin.

Vittu. Niin ja rankkariks otan itselleni sakkokassaan jotain.
User avatar
Lazze
 
Posts: 1444
Joined: Thu Jan 01, 1970 3:00
Location: Skatta

Re: 5.Div FC Pihlajisto - Kuti 3-1 (0-1)

Postby Skoude » Tue Jun 02, 2015 10:08

Samoja fiiliksiä mullakin. Meidän peli oli sellaista kohkaamista, ettei siinä tiennyt mitä piti tehdä. Sitten kun ei pätkääkään huvittanut koheltaa mukana, niin oma suoritus jäi ala-arvoiseksi. Vastustaja pelas järkevästi, he osasivat roiskia, niissä niiden "roiskaisuissa" oli aina idea ja tarkoitus.

Joopa. Joo. Voisin heittäytyä rotaation pyörteisiin, niin saisin vähän lisää pelihaluja. Henkilökohtaisella tasolla vituttaa eniten se, että koko touhu maistui ihan paskalle.
User avatar
Skoude
 
Posts: 3065
Joined: Thu Jan 01, 1970 3:00
Location: klemen keilahalli

Re: 5.Div FC Pihlajisto - Kuti 3-1 (0-1)

Postby Uoti » Tue Jun 02, 2015 11:02

Lazze wrote:ISori siitä Udi


Ei hätää, Lazze. Jossain vaiheessa se uran ensimmäinen punainenkin oli pakko ottaa. Nyt sekin virstanpylväs on saavutettu. Kokemus sinänsä :)
User avatar
Uoti
 
Posts: 2807
Joined: Thu Jan 01, 1970 3:00

Re: 5.Div FC Pihlajisto - Kuti 3-1 (0-1)

Postby Raikk1 » Tue Jun 02, 2015 11:18

Kaksijakoinen matsi. Harmi, että toisen puoliajan totaalinen paskuus jätti sinänsä hienon ekan varjoonsa. Kahdella isolla tavoitteella lähdettiin voiton perään: tehdään eka byyri ja pidetään oma maali puhtaana. Mun laskupään mukaan noi saavuttamalla päästään kolmen pisteen kanssa kotiin. Puoliajalla oltiin tehty se maali ja kaveri ei. Toisen puoliajan alkaessa oltiin pehmeitä kuin papan kyrpä ja virheiden kertautuessa tarpeeksi alkoi vaikeudet näkyä tulostaululla. Kailan olo penkillä näkyi mielestäni tokan puoliajan alussa. Mittari tarvittavalle suoritustasolle puuttui, mikä on sinällään säälittävää. Peiliin tuli katseltua itsekin, sieltä se nousu taas lähtee. Oman tekemisen laadun noston kautta. Wapaa kompaten, liikaa menee nyt omiin. Tähän koitetaan keksiä jotain. Onko se sitten asenteen, formaation vai molempien muutos...sitä pitää pohtia.
Vielä on kesää ja kautta jäljellä. Ei vaivuta synkkyyteen.
User avatar
Raikk1
 
Posts: 3856
Joined: Thu Jan 01, 1970 3:00
Location: Fat Camp

Re: 5.Div FC Pihlajisto - Kuti 3-1 (0-1)

Postby Raikk1 » Tue Jun 02, 2015 11:20

Ekaa kertaa tuomaristokin kommentoi pelimme sisältöä. Linjamies ihmetteli ääneen, että mitä meille oikein tapahtui toisella puoliajalla.
User avatar
Raikk1
 
Posts: 3856
Joined: Thu Jan 01, 1970 3:00
Location: Fat Camp

Re: 5.Div FC Pihlajisto - Kuti 3-1 (0-1)

Postby 13 » Tue Jun 02, 2015 11:22

Udi on todellakin punaisensa ansainnut. Olikin jo ihan maailmanihme ettei niitä ollut tullut aikaisemmin. Nyt vaan Udi ajat kaljuksi ja kasvatat sängen niin voit pelata mun nimellä seuraavan pelin. Mutta älä enää sikaile.
Englannin maajoukkueessa on muuten aika monta Liverpoolin pelaajaa. Menestystä luvassa.
User avatar
13
5k
5k
 
Posts: 7024
Joined: Thu Jan 01, 1970 3:00

Re: 5.Div FC Pihlajisto - Kuti 3-1 (0-1)

Postby Jake » Tue Jun 02, 2015 18:21

Jotta ei olisi liikaa toistoa, jätän kaikki negatiiviset asiat toistamatta. Mitä yksittäisiä uusia hyviä asioita jäi pelistä mieleen?

Wapa: Hyvä suoritus topparina.

Pitkä-Jussi: Saatiinko äijästä enemmän irti keskikentällä kuin kärjessä? Plus entiset toppari-taidot näkyi pallonriistoissa.

Kärkiparit ekalta puoliajalta:
---Räls-Jotti: mieleen jäi pari todella hyvää lyhyttä syöttökombinaatiota ja tiputusta, joiden seurauksena hyvältä paikalta päästiin kokeilemaan 16 ulkopuolelta. Näitä rutkasti enemmän!

---Turkki-Jake: hyvin lyhyt hetki kentällä, mutta ihan toimivasti kulki omasta mielestäni, jopa pari tilannetta --> mielelläni kokeilisin uudestaan... ainakin Iiroa kärkeen.
Jake
 
Posts: 102
Joined: Mon May 04, 2015 9:46

Re: 5.Div FC Pihlajisto - Kuti 3-1 (0-1)

Postby Wapahtaja » Tue Jun 02, 2015 19:10

Hyvä Jake!

Keep on the good spirit!
User avatar
Wapahtaja
 
Posts: 1392
Joined: Thu Jan 01, 1970 3:00
Location: Siilitie


Return to Avautumiset

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron