Page 1 of 1

Futsal euro 2016 suorana sun toosaan 2.2. alkaen ->

PostPosted: Wed Jan 27, 2016 10:20
by 13
Futsalin em-lopputurnaus käynnistyy ens tiistaina, kaikki pelit suorana youtubessa uefan channelilla taajuudella https://m.youtube.com/user/UEFA :acclaim:

Re: Futsal euro 2016 suorana sun toosaan 2.2. alkaen ->

PostPosted: Wed Jan 27, 2016 11:06
by shmuli
13 wrote:Futsalin em-lopputurnaus käynnistyy ens tiistaina, kaikki pelit suorana youtubessa uefan channelilla osoitteessa https://m.youtube.com/user/UEFA :acclaim:


ketä/mitä kannattaa seurata/ glooryhuntata ?

Re: Futsal euro 2016 suorana sun toosaan 2.2. alkaen ->

PostPosted: Wed Jan 27, 2016 13:51
by 13
Portugalin pienikokoinen kikkailija Ricardinho on ehkä maailman suurin stara, mutta jotenkin ärsyttävän oloinen (Smuli varmaan diggaa).
Espanjan Lin ja brasilialaislähtöinen Fernandao on tuttuja Barcan futsaljengistä. Espanja lienee taas turnauksen ennakkosuosikki ja haluaa hyvityksen viime kisoissa Venäjälle kärsimästään välierätappiosta.
Venäjällä on aina kova joukkue ja mukana näyttää olevan myös neljä brassia, joilla on varmaan hirmuiset paineet, mutta joilla on ainakin aikaisemmin ollut lupa tai käsky pelata niin paljon kuin jaksavat.
Hallitsevalla mestarilla Italialla on myös muutamia brasilialaislähtöisiä pelaajia, kuten viime turnauksen parhaaksi valittu kapteeni Gabriel Lima.
Samaa hyväksi havaittua kaavaa toteuttavat myös ainakin Azerbaidzan ja Kazakstan, jolla on myös brasilialaiset valmentajat. Passin hankkiminen öljyrahoissa kylpevien seurajoukkueiden parhaille ulkolaisille lienee pelkkä muodollisuus, jossa ei kielitaitoa tai kansallislaulua turhaan kysellä. Toki molemmissa maissa on myös perinteitä. Futsalin kaltainen pikkukentän fudis oli Neuvostoliitossa suosittua ja Azerbaidzan käynnisti kansallisen futsal liigan heti Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen vuonna 1990. Kazakstanin ylpeys Kairat Almaty on vuorotellut Barcelonan kanssa Uefa futsal cupin mestarina viimeiset neljä vuotta, joten pelaajilla on kokemusta isoista peleistä.
Väistämättä tulee mieleen, että onkohan tuolla Euroopan mestaruuskisoissa sittenkin eniten Brasiliassa syntyneitä ja kasvaneita pelaajia! Tekis mieli sanoa että paras brassi voittakoon, mutta se on jo ehkä vähän liioittelua.
Myös entisen Jugoslavian alue on hyvin edustettuna. Isäntämaa Serbia ei varmasti luovuta helposti. Slovenia voitti oman karsintalohkonsa, kuten myös Kroatia.
Odotettavissa tarkkaa, taktista ja todella fyysistä peliä, älytön määrä hirveitä pommeja, yksinkertaisilta näyttävien perusasioiden huolellista hinkkaamista, kunnes joku "pelaaja joka tekee eron", nousee ja yltää ratkaisuihin. Just siihen noi brassit on ollu omiaan, mutta on siellä muitakin.

Re: Futsal euro 2016 suorana sun toosaan 2.2. alkaen ->

PostPosted: Wed Jan 27, 2016 14:09
by Akkari9
13 wrote: Venäjällä on taas varmaan ainakin 4 brassia, joilla on hirmuiset paineet, mutta joilla on ainakin aikasemmin ollut lupa tai käsky pelata suurinpiirtein niin paljon kuin jaksavat. Hallitsevalla mestarilla Italialla on myös liuta brasilialaislähtöisiä pelaajia, kuten kapteeni Gabriel Lima.


Tää on kyl ihan älytöntä!

Hauska ajatusleikki: Se raha mikä Suomen jalkapallomaajoukkueiden (kaikki junnut, nuoriso) pyörittämiseen menee vuodessa laitettaisiinkin pelaaja/kansalaishankintoihin Brasiliasta. Tietty pelaajille myös hyvät kannustinmassit arvokisoihin pääsystä. Minkälainen porukka saatais kasaan ja kuinka fanit/media/yleinenmielipide tähän suhtautuisi? Ja ei voisi sanoa että tää ois utopiaa, sillä tähähän juuri Tapsan mukaan tapahtuu jo. (Tietty yleisurheilussa on tapahtunut jo kohta 20 vuotta.)

Mielenkiintoista :)

Re: Futsal euro 2016 suorana sun toosaan 2.2. alkaen ->

PostPosted: Thu Jan 28, 2016 1:07
by 13
Täytys olla kovatasoinen sarja, jossa olisi paljon löysää rahaa. Suomessa ei ole vielä tarpeeksi korruptiota ja rahanpesua, mutta toivotaan että asiat muuttuu vähitellen.

Re: Futsal euro 2016 suorana sun toosaan 2.2. alkaen ->

PostPosted: Thu Jan 28, 2016 2:43
by 13
Korjasin ennakosta muutamia harhaisen mutu-tiedon aiheuttamia asiavirheitä.

Re: Futsal euro 2016 suorana sun toosaan 2.2. alkaen ->

PostPosted: Tue Feb 02, 2016 20:40
by Akkari9
Ei näköjään näy toi youtube-kanava Suomessa. Osaako joku data-Jari neuvoa voiko kiellon ohittaa jotenkin?