Futsal 3.div Kuti-Pohu 4-7

... palautetta peleistä

Futsal 3.div Kuti-Pohu 4-7

Postby Skoude » Mon Nov 14, 2016 10:31

Pääsin paikalle vihollisen johtaessa 0-2. Heti saliin astuttua huomasin, että pelissä oli todella kova tempo ja Pohulla ukkoja kolmeen kentälliseen. Meillä kehissä kirmasivat Tapsa, Lasse, Tomi, Kaila, Andy, Ödi, Jotti ja Ville. Toisena tuomarina jolkotti menemään Stadiliigan pillipiipari Hyypiä. Lisäksi Pohun paidassa pelasi meidän miehiä Jonni ja Eero ja tähän kun ynnätään vielä vastustajissa taistellut Antti Ennekari, oli kattaus futsaliltapäivälliseen katettu.

1-2 Kavennuksen iski ensin Kaila nätin seinäsyötön päätteeksi ja jo nopeasti sen jälkeen Jotti runttasi pelin tasoihin. Sen jälkeen maaleja mätettiin vuorotahtiin. Jotti teki illan toisensa muistaakseni 3-3 osumalla. Sitten Pohu sai onnistumisia Kurvia enemmän hyökkäyspäässä. Virheistä rokotettiin armottomasti vieläpä lähinnä Jonnin ja Eeron toimesta ja Pohulle siitä pientä karkumatkaa.

Kurvin Vauhdin pelin kompastuskiveksi muodostui tällä kertaa viimeistely. Laadukkaita maalipaikkoja Kurvi sai luotua vastustajaa huomattavasti enemmän, mutta select valikoitui toistuvasti joko maalivahdin hyppysiin tai maalikehikon väärälle puolelle. Viimeisellä minuutilla Tapio tinttasi kavennuksen ja Andy sisätolpan, mutta siihen se sitten jäi ja pisteet Pohun sarakkeeseen loppunumeroin 4-7.

Ottelun taso oli mielestäni aivan helvetin hyvä. Tuloksesta huolimatta ylpeänä oudon kliinisestä Latokartanon pyhätöstä sai poistua. Pelissä tempo ei laskenut missään vaiheessa ja pelikovuus ja kamppailupelaamisen intensiteetti pysyi upeasti tapissa alusta loppuun. Edes Hyypiä ei onnistunut kattausta pilaamaan ja kun Antti Ennekarikin osasi pitää turpansa kiinni, oli iltapäivä tuloksesta huolimatta niin onnistunut kuin se vain tappio-ottelussa olla ja voi.

Eteenpäin!
User avatar
Skoude
 
Posts: 3065
Joined: Thu Jan 01, 1970 3:00
Location: klemen keilahalli

Re: Futsal 3.div Kuti-Pohu 4-7

Postby Lazze » Mon Nov 14, 2016 11:25

Hyvä rapo! Samat fiilikset jäi ainakin suurimmalle osalle pelaajista. Tästä vielä noustaan, hyvältä näyttää Kutin futsal ja tempo edelleen. Meille meni muutama turhan helppo ja tosiaan itse ei saatu juuri mistään ineen. Semmosta se vaan välillä on. Itselleni syttyi taas futsalkipinä, jos sais ton vaimon kotiin vihdoin niin pääsis treeneihin ja lenkille, ni kyllä alkaa taas pallot tarttumaan näppeihin! Ei siis mitään varsinaisia imurointeja tapahtunut, mutta kyllä mä pari kolme noista seitsemästä oisin voinut torjuakin.
User avatar
Lazze
 
Posts: 1444
Joined: Thu Jan 01, 1970 3:00
Location: Skatta

Re: Futsal 3.div Kuti-Pohu 4-7

Postby Guti » Tue Nov 15, 2016 10:56

Kiitos Tupolalle raposta ja ennen kaikkea kannustuksesta kentän laidalla!
Guti
 
Posts: 557
Joined: Wed Apr 02, 2014 14:43


Return to Avautumiset

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron